My feet my freedom

Voetreflexmassage
GAIA

Wie ben ik

Vrouw..geboren in 1961...oudste van 4...rust en ruimte op onze boerderij...wat je later meer waardeert dan als je er woont...wilde als kind moeder en zangeres worden...allebei gelukt, lekker @home...verder wist ik niks om te worden, blijkbaar was ik al "iets"...toch 20 jaar administratief werk gedaan...keihard gevoeld dat dat niet meer ging...
Mijn leven deel 2...overblijfmoeder...koor...oppasmoeder...keramiek...werken bij mensen met een handicap en via opleiding tot natuurgeneeskundig werker weer terug bij mezelf...ik hou van mijn gezin, van kinderen, van muziek, zingen, van buiten met ons hondje of om te tuinieren, van yoga, van afwisseling, van vrijheid, van alle kansen die ik gekregen heb en nog krijg.

Ik ben gewoon Anne Mieke, dat is mijn kracht samen met de interesse die ik heb in mensen, het echt kunnen luisteren en het met gevoel op gevoel werken. Ik heb veel geleerd in mijn leven tot nu toe, hoe het beter kan, hoe het geweldig is en een hele hoop er tussen in. En ik ga nog heel veel leren daar ben ik van overtuigd. Met al die eigen wijsheid op een hoopje geloof ik dat ik jou kan helpen door het geven van een voetreflexmassage met allerlei aanvullende informatie over wat ik voel en weet terwijl we samen zijn.

Wat heb ik geleerd behalve veel levenslessen:

- M.A.V.O.
- M.E.A.O.
- Medisch secretaresse

Volksakademie voor natuurgeneeskunde (Henk Goossens):
- Geestelijke achtergronden van ziekte en gezondheid
- Natuurgeneeskunde
- Geestelijke genezing
- Voetreflexmassage
- Verdieping voetreflexmassage
Diploma natuurgeneeskundig werker (2010)

Total Health
- Chinese voetreflexmassage basis (chinflex)
- Lymfedrainage (lichaam)
- 5 elementen voedingsleer (Jutta Koehler)
- babyreflexologie (2015)
Met certificaat

- Workshop Wichelroede lopen (wateraders zoeken en gebruik als pendel)
- Workshop sjamanisme
- Cursus Mediteren
- Werken met inzichtskaarten (zelf)

Alles wat ik geleerd hebt, komt samen in wie ik ben en in wat ik doe in de voetreflexmassage.