My feet my freedom

Voetreflexmassage
GAIA

Organizen

oftewel opruimen en organiseren in de breedste zin van het woord. In een opgeruimd huis kan de energie stromen, een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Het maakt je leven overzichtelijker en daardoor houd je meer tijd over om te kunnen doen wat je graag doet. Maar niet iedereen vindt dit makkelijk en soms is het dan fijn als iemand je een handje kan helpen of een begin kan maken. Toevallig ben ik die persoon. Ik hou van opruimen, structuur aanbrengen, bedenken wat logische plekken zijn om dingen op te bergen. En dit alles natuurlijk samen met jou, dus jij bent de baas en ik geef aan wat mogelijk is. Ik kom eerst bij je thuis om samen te kijken wat precies je wensen zijn.

Boeken

"Opgeruimd" van Marie Kondo, een Japanse Organizer. spullen hebben een ziel en die kunnen je huis zowel verrijken als vervuilen. Zo zegt ze dankjewel als iets dienst gedaan heeft, maar weg mag.

"grip op de chaos" van Els Jacobs voor de nuchtere Hollandse aanpak. Er wordt meer gewerkt aan de oorzaken van je chaos en de samenhangende blokkades. Het boek is beknopter wat betreft het ‘hoe'; het ‘waarom’ krijgt extra aandacht.