My feet my freedom

Voetreflexmassage
GAIA

Mediteren

In het najaar van 2012 zijn mijn man en ik een meditatiecursus gaan volgen bij Zen.nl. Dit heeft ons leven verrijkt. Elke dag zitten we op ons kussen/ bankje om de dag te beginnen en/of om de dag weer af te sluiten. Gedachten passeren de revue terwijl je van 1 tot 10 telt steeds weer opnieuw bij 1 beginnend. Door het tellen gaan je gedachten niet met je aan de haal. Ze komen en ze gaan. De bubbels (grote issues in je leven) worden puntjes. De kracht zit in het volhouden, oftewel kilometers maken. Het laat je de wereld anders zien. De wereld blijft hetzelfde maar de manier waarop je hem beleeft verandert.

Wanneer mediteren

Ben je druk in je hoofd, slaap je slecht, gaat je leven met jou aan de haal dan is mediteren zeker iets voor jou. Mediteren, ik zou het iedereen aan willen bevelen.

Kennismaken met meditatie

Ik wil je graag kennis laten maken met het mediteren. In een groepje van max. 4 personen kan ik je laten ervaren wat het is en of het iets voor jou kan zijn. Mocht het je raken en wil je er meer van weten, dan kijken we samen wat de volgende stap voor jou kan zijn. Een mooi proces voor jezelf. Mocht je interesse hebben, mail of bel mij dan, dan kunnen we samen kijken wanneer en hoeveel keer we samen kunnen komen.

Stadsverlichting

Van jan. 2012 tot en met jan. 2015 heb ik mijn huis maandelijks opengesteld voor de Stadsverlichting van Tijn Touber. Mediteren vanuit je huis, gratis toegankelijk voor iedereen die mee wil mediteren. Mooi initiatief wat nog steeds loopt. Zie de website http://www.stadsverlichting.nu/ waar je kan lezen wat het precies beoogt en waar je aan kan sluiten.